Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met nummer 0413 367703 of via onderstaande knop naar het afsprakenformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

 

Afspraak Maken   

Desiree van Gendt 

is GZ-psychologe voor de basis-ggz (GB-ggz) en werkt met cliënten van alle leeftijden en diverse hulpvragen die in een beperkt aantal sessies te behandelen zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan angstklachten, relatieproblematiek, scheiding, rouwprocessen, trauma’s en burn-out. De therapie is hoofdzakelijk klacht-gericht.

Desiree: “Voor mij is het belangrijk u als cliënt inzicht te geven, te helpen een probleemsituatie te verhelderen. Ik loop met u mee, stuur bij, coach en reik handvatten aan. Ik werk zeer cliëntgericht en het kan zijn dat u ook oefeningen mee naar huis krijgt, of een dagboekje bij moet houden wat we bij uw volgende bezoek samen bespreken. Mijn missie is geslaagd als u mij niet meer nodig heeft.”
De specialisaties van Desiree van Gendt zijn cognitieve therapie, ontspanningstherapie, mindfulness en EMDR. Met ontwikkelingspsychologie als achtergrond werkt zij zowel met volwassenen als kinderen. Bij kinderen vanaf ongeveer 4 jaar, wordt via spel de diagnose gesteld en behandeld. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen al meedoen aan ‘mindfulness’, waarover u verder op deze site meer informatie vindt.
Desiree:  “Kinderen blijven me inspireren. Zij kunnen vaak heel goed aangeven wat ze nodig hebben, zijn erg puur. Ik leer ook van hen en zij inspireren me om steeds weer nieuwe aanvullingen te vinden op mijn behandelmethodes.”

Desiree van Gendt is geregistreerd onder BIG-nummer 19062498525 en AGB-code 94005133

 

Just Wong Fong Sang

is psychotherapeut en practitioner in de traumahulpverlening. Als GGZ specialist is hij in staat u te helpen bij gecompliceerde, structurele problemen. De therapie is hoofdzakelijk gericht op de persoonlijkheidsstructuur.
Just: “Denkt u hierbij aan een opeenstapeling van problemen in uw leven, die vaak worden veroorzaakt door een dieper liggend probleem. Dit kan bijvoorbeeld een vorm van misbruik zijn in iemands jeugd maar het komt ook voor dat u zich niet eens meer bewust bent van die diepere oorzaak. Bij nieuwe cliënten maak ik daarom ook gebruik van het zogeheten ‘ontwikkelingsprofiel’. Een goed uitgewerkt ontwikkelingsprofiel geeft u en ons zeer veel duidelijkheid over waar u op dat moment staat in uw leven.”
Just Wong Fong Sang is gespecialiseerd in psychotrauma, persoonsgerichte stoornissen en vele vormen van angst- en stemmingstoornissen. Denk hierbij aan fobieën, paniekstoornissen, rouwverwerking, poetsdrang of andere vormen van drang- en dwanggedachten. In de psychotrauma richtte hij zich op zware mishandelingen in het gezin, waaronder slachtoffers van seksueel misbruik.
“Bij bijvoorbeeld een persoonlijkheidsstoornis merkt iemand dat hij steeds tegen het zelfde probleem oploopt, zonder dat het met de omgeving te maken heeft. Samen met de cliënt zoek ik dan naar de oorzaak. Hoe heeft deze stoornis zich ontwikkeld. Om wat voor levensvraag het ook gaat, ik wil mijn cliënten bewust laten worden van het feit dat ze zelf heel veel kwaliteiten in huis hebben om mee te werken. Dat vergeet men wel eens door negatieve input van de omgeving. Of men weet niet hoe die kracht aangeboord kan worden en dan is er hulp nodig om dit te durven en te doen. Vaak hangen er angst en verdriet mee samen maar ik geloof in mijn cliënten en in het vinden van hun authentieke zelf.”

Just Wong is geregistreerd onder BIG-nummer 49056426616 en AGB-code 94005847