Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met nummer 0413 367703 of via onderstaande knop naar het afsprakenformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op

 

Afspraak Maken   

Basis GGZ – GZ Psychologie

Door uw psychische gesteldheid krijgt u ook vaak lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld slapeloosheid, somberheid en piekeren. U kunt ook last hebben van dwanggedachten en -handelingen. Een bezoek aan de huisarts brengt vervolgens geen oorzaken aan het licht.

Het kan ook zijn dat er wel een waarschijnlijke oorzaak aan te wijzen valt. Een plotseling verlies van uw levenspartner bijvoorbeeld. Of door de druk van gezin, werk of relatie merkt u dat u erg nerveus en stressvol bent, waardoor u bijna tot niets komt. In alle genoemde situaties staan wij u bij.

In de regel gaat het om klachten van niet ernstige psychiatrische aard. In een kortdurend behandeltraject wordt u effectief geholpen de oorzaak van uw klachten te vinden en wordt u geholpen inzicht te krijgen in uw probleem. Met de handvatten die u bij ons krijgt aangereikt kunt u uw leven weer in eigen hand nemen.

Voor de psychologische hulp heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.